Heeft u vragen?020 - 21 01 088070 - 20 42 008010 - 26 13 633

Dak isolatie

  • Uw dak isoleren is alsoluut de moeite waard

De besparing die gerealiseerd kan worden door het aanbrengen van dakisolatie wordt nogal eens onderschat. Zeker wanneer u de ruimte onder het dak ook verwarmt, denk aan een slaapkamer op zolder. De besparing kan dan al snel honderden euro’s per jaar zijn. Maar ook die ongeïsoleerde rommelzolder kunnen we uitstekend isoleren waardoor ook deze investering snel wordt terugverdiend en er tevens in de zomer minder warmte via het dak in de woning komt. Het loont dus de moeite te (laten) onderzoeken of dakisolatie in uw woning kan worden toegepast en zo ja, in welke vorm en met welke materialen. Het is zeer belangrijk dat het isolatiemateriaal op de juiste wijze wordt aangebracht.

Verkeerde dakisolatie kan houtrot veroorzaken!

Dak isolatieVoor de isolatie van een dak kunt u kiezen uit een groot aantal materialen. De isolatiewaarde van het materiaal (de zogenaamde R-waarde) hangt af de dikte en het materiaal. De keuze voor het juiste dakisolatiemateriaal is onder andere afhankelijk van alle materialen waaruit het dak van uw woning is opgebouwd. Ook voor uw investering in dakisolatie geldt een terugverdientijd van ongeveer 5 tot 8 jaar. De prijs voor het aanbrengen van dakisolatie is afhankelijk van de dikte van het materiaal en de afwerking hiervan.

Direct contact

Video

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect levert o.a. aan: particulieren, VVE, vastgoed onderhoudsbedrijven, gemeente en rijksoverheid.

Ook rijksoverheid en gemeente maken inmiddels al jaren gebruik van onze oplossingen!

Vochtproblemen oplossen?

Heeft u problemen met vocht in uw woning? Vochtweringdirect heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen.

Neem contact op met Vochtweringdirect

Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering