Heeft u vragen?020 - 21 01 088070 - 20 42 008010 - 26 13 633

Doorslaand vocht

Onderzoek en uitvoering door Vochtweringdirect

Vochtweringdirect meet uw gevel door, doet onderzoek naar eventuele lekkages en komt met een op maat gemaakt professioneeI plan. Indien uit ons onderzoek blijkt dat zich andere problemen voordoen dan doorslaand vocht, dan heeft Vochtweringdirect ook hier de juiste oplossing voor. Vochtweringdirect is de specialist voor algeheel gevelonderhoud.

Doorslaand vocht wordt met ons unieke impregneermiddel geweerd en biedt u 10 jaar garantie. Veelal is impregneren onvoldoende en dienen er ook reparaties uitgevoerd te worden aan de gevel. Uiteraard kunnen wij de gevel deels of opnieuw voegen teneinde doorslaand vocht te vermijden.Het bestrijden van doorslaand vocht kan heel eenvoudig zijn, maar dit is dit niet altijd het geval.

 

Doorslaand vocht professioneel laten behandelen

U kunt Vochtweringdirect een onderzoek laten doen als u twijfels heeft over de herkomst van het vocht of de schimmels en vervolgens kunnen wij het doorslaand vocht bestrijden.

Let wel: Doorslaand vocht is vocht dat door de gevel dringt en gaat vaak samen met beschadigde voegen waardoor impregneren niet voldoende is. Impregneren voorkomt het binnen dringen van vocht door de gevel, maar werkt uitsluitend bij een niet beschadigde gevel of voeg.

Doorslaand vocht behandelenIndien u twijfelt dan heeft u de mogelijkheid om Vochtweringdirect een diagnostisch onderzoek voor u te laten doen. Een uitgrebreid diagnostisch onderzoek is al mogelijk vanaf  268,00 EURO.

Vochtproblemen oplossen?

Vochtweringdirect heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen.

Neem contact op
 

Online prijsberekening!

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Doe de vochttest

Video

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect levert o.a. aan: particulieren, VVE, vastgoed onderhoudsbedrijven, gemeente en rijksoverheid.

Ook rijksoverheid en gemeente maken inmiddels al jaren gebruik van onze oplossingen!

Vochtproblemen oplossen?

Heeft u problemen met vocht in uw woning? Vochtweringdirect heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen.

Neem contact op met Vochtweringdirect

Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering