Heeft u vragen?020 - 21 01 088070 - 20 42 008010 - 26 13 633

Kelder waterdicht maken

Kelderafdichting, kelder waterdicht maken of het beter isoleren van uw kelder om toekomstige lekkages te voorkomen? Dat is een klus voor de vakmannen van VochtweringDirect.nl! Uw Kelder waterdicht maken kan bij spoed nog op dezelfde dag, vakkundig en met een "waterdichte" garantie. Altijd een Duurzame oplossing op maat. Kelder waterdicht maken of andere lekkages verhelpen? Bel vrijblijvend 020 - 21 01 088 voor deskundig advies.

Waarom een kelder waterdicht maken?

Een kelderlekkage kan namelijk voor veel problemen zorgen in uw woning. Een kelder waterdicht maken en ervoor zorgen dat deze kelder waterdicht blijft, is dan ook een stukje uitdaging waarbij goede materialen, kennis en vakmanschap bij komen kijken. VochtwerkingDirect heeft meer dan 20 jaar ervaring in het waterdicht maken van kelders, en geeft u de garantie dat uw lekkage op een deskundige en duurzame manier wordt opgelost zonder dat uw kelder of kruipruimte weer vol staat met grondwater.  

Veel mensen brengen soms saneerpleisters aan om de kelder waterdicht maken, waardoor het vocht alsnog door de muren komt. De waterdruk onder maaiveld is te hoog om op deze wijze uw kelder waterdicht te maken.

Opstijgend vocht kelder

In de meeste gevallen ontstaat kelderlekkage door vochtproblemen in de kelder. Dit kan bijvoorbeeld komen door opstijgend vocht: regenwater dat in de vloer en muren trekt. Door kelder waterdicht maken en de vloer en muren te impregneren is dit probleem goed op te lossen.

Kelder waterdicht maken: de juiste oplossing

vocht kelder waterdicht makenSommige mensen laten nieuwe muren plaatsen, soms gestort, maar soms ook via prefab elementen. Helaas is ook dit niet de oplossing voor kelder waterdicht maken.

De waterdruk is vaak zo hoog zodat uitsluitend injectie onder hoge druk werkelijk een blijvende oplossing biedt voor het waterdicht maken van uw kelder of kruipruimte. Nieuwe wanden laten plaatsen werkt ook indien u deze laat injecteren op alle naden of aansluitingen. Wel is het plaatsen van nieuwe ( vochtwerende ) wanden een kostbaardere optie waar wij u graag verder over willen informeren.

Kelder waterdicht maken, hoe?

Een enige juiste manier om uw kelder waterdicht te maken is dus injectie. Onder hoge druk worden de keldermuren geïnjecteerd.

De door ons zelf ontwikkelde producten voor kelderafdichting houden al 25 jaar stand. Na injectie is uw kelder afgedicht. Indien u werkelijk al het vocht uit de kelder wilt bannen en 100% garantie wilt hebben op een waterdichte kelder, dan kunnen wij saneerpleister aanbrengen in drie lagen.

De saneerpleister bevat een vochtregulerend middel dat de laatste restanten vocht gelijkmatig uit de wanden ventileert.

Kelderafdichting mogelijkheden

Onze kelderafdichting oplossingen zijn bijna in alle gevallen toe te passen. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Injecteren van scheren en lekkages (binnen & buiten)
  • Injecteren door middel van injectieslangen
  • Kelderafdichting met minerale mortels
  • Kelder waterdicht maken met bitumenafdichting
  • Kelder lekkage reparatie
  • Afdichten van kabel- en leidingdoorvoeren
  • Lagedrukinjectie tegen optrekkend vocht
  • Grondstabilisatie / grondinjectie

Het waterdicht maken van de kelder kan binnen 1 dag gebeuren. Hierna verdwijnt het opstijgende vocht en bent u verholpen van de lekkages. Weten wat VochtweringDirect.nl voor u kan betekenen bij het bestrijden van optrekkend vocht? Vraag gratis een offerte aan en ontdek hoe makkelijk wij uw kelderlekkage kunnen verhelpen.

Waarom VochtweringDirect inschakelen bij water in kelder?

VochtweringDirect heeft ruim 25 jaar ervaring met betrekking tot vochtwering door heel Nederland. Van grachtenpanden in Amsterdam tot bedrijven in Den Haag: we komen overal. Wij zijn de enige leverancier van een unieke vloeistof die geïnjecteerd wordt in uw muren. Het injectievloeistof is getest door de TU Delft en biedt een lange bescherming tegen vocht in uw kelder. We hebben al veel eigenaren van huizen en panden geholpen met onze werkwijze. Heeft u dus ook last van water in uw kelder of vocht in uw kelder? Neem dan contact op met onze specialisten en we lossen uw probleem nog op korte termijn op.

VochtweringDirect… Highest quality through technology…

Kelder waterdicht of Vochtproblemen oplossen?

Vochtweringdirect heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen. 100% kelder waterdicht garantie!

Neem contact op
 

Online prijsberekening!

Kelder waterdicht maken prijs weten? Doe onze vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Doe de vochttest

Video

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect levert o.a. aan: particulieren, VVE, vastgoed onderhoudsbedrijven, gemeente en rijksoverheid.

Ook rijksoverheid en gemeente maken inmiddels al jaren gebruik van onze oplossingen!

Vochtproblemen oplossen?

Heeft u problemen met vocht in uw woning? Vochtweringdirect heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen.

Neem contact op met Vochtweringdirect

Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering