Heeft u vragen?020 - 21 01 088070 - 20 42 008010 - 26 13 633

Gemetselde kelder waterdicht maken

Indien een kelderdichter een gemetselde kelder waterdicht moet maken, dan dient hij van goede huizen te komen. Een gemetselde kelder waterdicht maken vereist enorm veel kennis en kunde. Een gemetselde kelder is kwetsbaar en kan nooit lokaal, deels of onvolledig worden behandeld indien men de lekkage buiten de kelder wil houden. Een kelder van metselwerk bestaat uit stenen die vocht opnemen, alsmede uit voegwerk. Een dergelijke kelder kan dus nooit lokaal worden behandeld. Het vocht , hemel-zakwater , oppervlakte of het grondwater zal met het grootste gemak verplaatst worden daar waar er geen behandeling heeft plaatst gevonden. Water kiest altijd de weg van de minste weerstand, laat u dus niet verleiden door een gemetselde kelder deels af te laten dichten, dat is vragen om problemen.

Naast het waterdicht maken van de gemetselde kelder zijn er ook goede oplossingen om condensatie problemen en / of schimmels te weren. Vaak ziet men nog steeds vocht in een kelder na het waterdicht maken van de kelder. U heeft dus of niet de juiste kelderdichter, of er is sprake van condensatie. In veel gemetselde kelders zie je dat deze koud zijn omdat ze beneden grondniveau ( maaiveld ) liggen. Warme vochtige lucht trekt van nature naar de koudste plekken in de woning, dit kan dus uw kelder zijn. Uiteraard kan het ook zijn dat er nog waterdamp vrijkomt omdat de vloer niet is behandeld, of restvocht van het vochtige metselwerk dat nog moet drogen. Indien het voorafgaand genoemde niet aan de orde is, kan men overwegen de kelder te isoleren en te verwarmen. Wij leveren nieuwe technologische hoogstandjes die uw gemetselde kelder kurk droog krijgen!

Naast het waterdicht maken van uw gemetselde kelder wilt u misschien ook dat de wanden afgewerkt worden indien u niet kiest voor isolatie? Uitsluitend stukwerk is ook een goede optie indien de temperatuur en de luchtvochtigheid op orde is. Wij leveren speciaal voor gemetselde kelders ISO fase III NANO. Het woord zegt het al, een speciale stuclaag die op NANO technologie is gebaseerd. Een betere bescherming, een meer duurzame afwerking voor metselwerk hebben wij nog niet gevonden voor u!

Maak kennis met onze NANO kelders, NANO verwarming en NANO afwerking, denk en handel duurzaam!

Diensten die wij kunnen leveren als wij uw gemetselde kelder afdichten:

Facetime onderzoek aanvragen

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven, gemeente en rijksoverheid.

Ook de Rijksoverheid en gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen?

Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

>>Gemetselde kelder