Heeft u vragen?020 - 21 01 088070 - 20 42 008010 - 26 13 633

Lekkage in de Kelder / souterrain??

Na het grondig onderzoeken van de constructie kan men bepalen welke methodiek ( -en ) gehanteerd kunnen worden teneinde uw kelder of souterrain lekkage vrij te houden en / of te maken. Met name het lekkage vrij maken en houden op lange termijn is van belang, zeker gezien de kosten voor een korte termijn oplossingen best kostbaar zijn. Door kelder waterdicht maken en de vloer en muren te impregneren kan elk vochtprobleem goed opgelost worden.

Vochtweringdirect levert uitsluitend lange termijn oplossingen

Het leveren van de hoogste kwaliteit staat bij ons voorop. U verkrijgt op alle geleverde diensten 10 jaar garantie en een garantiecertificaat. Met name onze ervaring, kennis en kunde speelt een grote rol om deze garantie in stand te kunnen houden, naast het feit dat al onze producten als beste getest zijn op lange termijn.

Laat uw constructie en fundament goed door ons onderzoeken zodat wij voor u in kaart kunnen brengen welke handelingen er verricht dienen te worden teneinde de juiste resultaten te behalen.

Waterdruk

Onder maaiveld ( straatniveau ) heeft u veelal te maken met waterdruk. Door het verrichtingen van onder andere metingen middels de juiste apparatuur kunnen wij goed inschatten of en hoeveel waterdruk bij u aanwezig is. Waterdruk kan enorm zijn, en vindt te allen tijde een weg, de weg van de minste weerstand.

Vochtweringdirect heeft buitengewoon veel ervaring in het afdichten van kelder en souterrains in met name Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht en Rotterdam.

Materiaal en opbouw van de constructie

Helaas vertonen de meeste kelders vroeg of laat lekkage, of de constructie nu uit beton of metselwerk bestaat, uiteindelijk begeeft de constructie het door de hoge waterdruk, uiteraard afhankelijk van de omgeving waar u woont. Met name de wandvloeraansluiting, wand-wandaansluiting en grindnesten zijn de zwakke schakels in de constructie indien het beton betreft. Indien het metselwerk betreft wordt de ingreep meer rigoureus, metselwerk is ongeschikt om beneden maaiveld te verwerken en vereist dan ook een andere behandeling dan een betonnen constructie.

Vaak zie wij dat kelders of souterrains provisorisch zijn hersteld waardoor de constructie erg goed onderzocht dient te worden zodat er geen onverwachte verrassingen aan het licht komen zodat verplaatsing van lekkage voorkomen kan worden.

Van A-Z

Indien u in het bezit bent van een souterrain, dan kan Vochtweringdirect de gehele constructie wederom leefbaar maken en lekkage vrij houden op lange termijn, misschien wel levenslang. Van het verwijderen van vloeren, badkamers en het opnieuw opbouwen van het gehele souterrain behoort tot onze vakkennis. Kijkt u gerust eens onder: project

Er zijn souterrains die wij 25 jaar geleden hebben behandeld, en nu nog steeds lekkage vrij zijn.

Grondsoort

Vaak is de constructie van de kelder of het souterrain de boosdoener, echter altijd in combinatie met een lekkage aan hemelwater, grondwaterstand, en / of het moeizaam afvoeren van hemelwater. Indien u in een gebied woont waar vette grondsoorten verwerkt worden kan het hemel / zakwater moeizaam afgevoerd worden waardoor de waterdruk toeneemt en / of het waterpeil dus kan stijgen waardoor u lekkage verkrijgt.

Lekkage

Er wordt naast de lekkage van uw kelder of souterrain altijd gekeken naar eventuele lekkage aan leidingwerk als aan- en afvoer. Veelal is dit niet de boosdoener, echter dient dit wel uitgesloten te worden voorafgaand aan het afdichten van de constructie.

Facetime onderzoek aanvragen

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven, gemeente en rijksoverheid.

Ook de Rijksoverheid en gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen?

Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

>Kelderlekkage