Heeft u vragen?020 - 21 01 088070 - 20 42 008010 - 26 13 633

Optrekkend vocht

Optrekkend vocht is een van de grootste vochtproblemen waar veel huishoudens in Nederland last van hebben. Door onder andere de goede isolatie van woningen komt opstijgend vocht steeds vaker voor. Optrekkend vocht bestrijden gebeurt op diverse manieren in Nederland. Helaas zijn niet alle toepassingen even goed. Bij Vochtweringdirect.nl bieden we daarom een permante oplossing aan tegen optrekkend vocht: een unieke methode die getest is door de TU Delft.

Om optrekkend vocht direct te laten verhelpen neemt u direct contact op met onze specialisten. Bel vrijblijvend 020 2101 088 of vraag een inspectie aan.

020 2101 088 Inspectie aanvragen

Optrekkend vocht behandelen

Vochtweringdirect.nl heeft een uniek systeem ontwikkeld om optrekkend vocht te bestrijden op lange termijn. Hiervoor maken we gebruik van een unieke gel die 25 jaar geleden is ontwikkeld om optrekkend vocht en opstijgend vocht te behandelen. De unieke gel waarvan de samenstelling geheim is, wordt binnen Europa uitsluitend door Vochtweringdirect.nl geleverd en biedt u 10 jaar garantie op een vochtvrije woning.

Bij Vochtweringdirect.nl profiteert u onder meer van:

  • Gratis inspectie van uw muren
  • 100% vochtvrijgarantie
  • Ruim 25 jaar ervaring met optrekkend vocht bestrijden
  • 10 jaar garantie op onze applicaties
  • Best geteste producten en methoden volgens de TU Delft

Optrekkend vocht verhelpen

Optrekkend vocht in muren verhelpen

Het permanent bestrijden van optrekkend vocht realiseren we door het injecteren van de gevel met een vochtwerende gel. Het injecteren kan zowel vanaf de binnen- als de buitenzijde van de woning. Doordat de vloeistof zich uitzet voorkomt deze dat vocht via de muren bij u naar binnen komt.

Plan van aanpak bij vochtige muren

Vochtweringdirect.nl heeft een diagnostic plan ontwikkeld, waarbij we werken met een uiterst effectief meetinstrument. Hiermee brengen we uw gevel (volgens de NEN 2767-norm) weer in een goede conditie en beschermen we muren langdurig tegen vocht.

Vocht in buitenmuur

Optrekkend vocht in fundering

Vochtproblemen ontstaan in de fundering. De gemetselde constructie staat dan vaak in vochtige grond of in grondwater, waardoor het vocht optrekt. Daarnaast zijn ook hemel-zak- en oppervlaktewater bekende oorzaken van optrekkend vocht. Als de afwerking in uw woning slecht is kan dat veel schade veroorzaken. In het ergste geval worden ook uw vloeren en de kruipruimte aangetast door het vocht. Vochtproblemen zorgen bovendien ook vaak voor gezondheidsproblemen door schimmels uit condensatie.

Vocht in fundering

Kosten optrekkend vocht verhelpen

De kosten om optrekkend vocht te verhelpen zijn afhankelijk van de omvang van uw vochtprobleem. Maak een afspraak voor een inspectie en laat uw vochtprobleem onderzoeken voor een kostenindicatie. Een onderzoek via FaceTime is ook mogelijk om snel en eenvoudig een prijsindicatie te krijgen. Met een onderzoek via FaceTime inspecteren we uw kelder via uw mobiele telefoon of tablet.

Kosten

Online kosten berekenen

VMet onze unieke vochttest berekent u heel gemakkelijk online de kosten voor professionele vochtwering. In enkele stappen weet u zo wat de verwachte kosten zijn om uw vochtprobleem op te lossen.

Doe de vochttest

Hoe kunt u opstijgend vocht herkennen?

Vochtige muren in huis zijn vrijwel altijd direct te herkennen. Wanneer er vochtplekken ontstaan op uw binnenmuren en buitenmuren in combinatie met een muffe geur en schimmels, dan heeft u bijna altijd last van optrekkend vocht. Daarnaast kunt u opstijgend vocht ook herkennen aan:

  • Loszittend behang
  • Een hoge mate van luchtvochtigheid
  • Vochtkringen
  • Veel condens in huis

100% vochtvrij: geen last van vocht in huis

Vochtweringdirect.nl kent alle toepassingen om muurvocht te weren en kan alle toepassingen leveren, echter blijkt uit onderzoek van de TU Delft dat de uniek ontwikkelde vloeistof die wij gebruiken de allerbeste eigenschappen heeft om op lange termijn vocht te weren. Wij bieden dan ook als enige in de markt een 100% vochtvrijgarantie.

Oorzaak en gevolgen van optrekkend vocht

Vochtproblemen en vochtige muren ontstaan doorgaans in oudere woningen waarbij grondvocht via de fundering in uw woning terechtkomt. Het vocht trekt vervolgens via uw buitenmuur in uw binnenmuur. De schadelijke zouten die in het grondvocht zitten tasten uiteindelijk de muurafwerking aan en kunnen in het ergste geval problemen veroorzaken aan de constructie. Vocht in huis zorgt niet alleen voor problemen aan uw woning, maar veroorzaakt ook gezondheidsproblemen. Zo kunt u bijvoorbeeld last krijgen van bepaalde allergieën en geïrriteerde luchtwegen.

Vochtproblemen oplossen

Heeft u last van optrekkend vocht en is dit duidelijk zichtbaar aan uw binnenmuur of buitenmuur? Neem dan vrijblijvend contact op met de vochtspecialisten van Vochtweringdirect.nl. Wij helpen u snel en blijvend van uw vochtproblemen af, ook wanneer u last heeft van vocht in uw kelder of kruipruimte. U kunt ons bereiken via 020 2101 088, info@vochtweringdirect.nl of door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Facetime onderzoek aanvragen

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven, gemeente en rijksoverheid.

Ook de Rijksoverheid en gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen?

Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

>Optrekkend vocht