Heeft u vragen?020 - 21 01 088070 - 20 42 008010 - 26 13 633

Lekkage souterrains Marnixstraat Amsterdam

Helaas worden woningen hedendaags weinig professioneel opgeknapt… veelal is het visueel aantrekkelijk. Bedenk goed dat aannemers geen verstand hebben van lekkage. Het resultaat is een souterrain dat tijdelijk waterdicht is en prachtig afgewerkt met voorzetwanden. Na verloop van tijd komt de waarheid boven…..

Op dit project zijn alle voorzetwanden,  de badkamer en de verzadigde betonnen vloer verwijderd waarna alle opgaande muren waterdicht zijn gemaakt en er een nieuwe vloer is gestort die bestand is tegen waterdruk.

10 jaar garantie op onze werkzaamheden, echter weten wij inmiddels dat onze applicaties levenslang mee kunnen gaan. Garantiecertificaat wordt bij alle projecten aangeleverd !

WAARSCHUWING !

Let goed op opgeknapte woningen die particulier verkocht worden terwijl het de aannemer betreft, men koopt en verkoopt deze woningen prive teneinde de wet te omzeilen en aansprakelijkheid te voorkomen. Deze aansprakelijkheid is anders geregeld voor een particulier !

AANBEVELING !

Alle kelders gaan op den duur lekkage vertonen. Doe u zelf een plezier, en laat altijd de kelder waterdicht afwerken op alle kwetsbare delen van een souterrain. Voor lekkage aan leidingwerk en / of riool gaat u naar: www.lekdetectiedirect.nl

001 002 003 004 005
 
Facetime onderzoek aanvragen

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven, gemeente en rijksoverheid.

Ook de Rijksoverheid en gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen?

Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

>>Lekkage souterrains Marnixstraat Amsterdam